YADYOK YAZ OKULUNDA DERS ALMAK İSTEYEN
HAZIRLIK İZİNLİ/BEKLEMELİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE:

Sevgili Hazırlık İzinli/Beklemeli Öğrencilerimiz,

2016-2017 Akademik yılı YADYOK Yaz Okulunda verilecek olan Yazma, Okuma ve Dinleme derslerinden dilediğiniz dersi/dersleri seçerek kayıt yaptırabilirsiniz. YETERLİ KONTENJAN OLDUĞU TAKDİRDE  kaydınız onaylanacak ve sınıf atamanız gerçekleşecektir. Hazırlık İzinli ve Beklemeli öğrencilerimizin kayıtları, başvuru sırasına göre değerlendirilecek ve kontenjan dahilinde onaylanacaktır. Onaylanmayan kayıtlar için ücret iadesi ile ilgili duyuru önümüzdeki günlerde yapılacaktır.

YADYOK Yaz Okulu ile ilgili detaylı bilgi aşağıda verilmiştir:

DERS DÖNEMİ: 14 Haziran – 21 Temmuz 2017
KAYIT TARİHİ: 9 Haziran  2017 saat 10.00 – 11 Haziran 2017 saat 17.00

DERS PROGRAMI:
Ders gün ve saatleriniz, seçtiğiniz derslere göre şu gün ve saatler arasında olacaktır:
Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe / 9.00-16.30  (Cuma günlerinde ders yapılmayacaktır.)

Reading dersleri 3 gun, toplam 6 blok; Listening dersleri 2 gun, toplam 5 blok; Writing dersleri 3 gun, toplam 7 blok olarak planlanmıştır.

KATKI PAYI (KAYIT ÜCRETİ) VE DERS ÜCRETLERİ:

Katkı Payı (Kayıt ücreti): 130 TL.  (Yaz Okuluna başvuracak TÜM öğrencilerin ödemesi zorunludur.)

Ders Ücretleri (KATKI PAYINA EK OLARAK, öğrencilerin seçtikleri ders/dersler için ödemeleri gereken ücretler):
Yazma Ders Ücreti: 150 TL.
Okuma Ders Ücreti: 130 TL.
Dinleme Ders Ücreti: 120 TL.

* Birden çok derse kaydolan öğrenciler her ders için ayrı ücret öderler, ancak katkı payı (kayıt ücreti) bir kere ödenir.

BAŞVURU VE ÖDEME:

1.ADIM: Yaz Okuluna kayıt olabilmek için ilk olarak başvuru işlemi gerçekleştirilmelidir.

Başvuru işlemi ile ilgili görsel destek almak için tıklayınız.

Başvuru işleminizi gerçekleştirmek için tıklayınız.

2.ADIM: Başvuru işlemi tamamlandıktan sonra ödeme yapılmalıdır.
Yaz Okulu Ödemesi, Garanti Bankası şubelerinden, Garanti Bankası Internet şubesinden veya Garanti Bankası ATM’lerinden “Ödemeler -> Kurum -> Üniversite -> Boğaziçi Üniversitesi” seçilerek YADYOK Yaz Dönemi Katkı Payı VE “YADYOK Yaz Dönemi Ders Ücreti ödeme tipleri ile yapılmalıdır. Kesinlikle herhangi bir hesap numarasına havale ya da EFT işlemi gerçekleştirilmemelidir.
DEVAM ZORUNLULUĞU:

Yaz Okulu Programı’na kayıt yaptıran öğrencilerimiz, devamsızlıkları toplam ders saatinin %10’unu aştığı takdirde derslere devam hakkını kaybederler.

YAZ OKULU SINAVI:

Yaz Okulu Programı dahilinde “deneme amaçlı” bir sınav verilecektir. Sınav tarihi yaz okulunun ilk haftasında ilan edilir.