YADYOK YAZ OKULUNDA DERS ALMAK İSTEYEN
PROGRAM 2 ve PROGRAM 3 ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE:

Sevgili Program 2 ve Program 3 Öğrencilerimiz,

2016-2017 Akademik yılı Program 2 ve Program 3 öğrencileri için YADYOK Yaz Okulu programına kabul koşullarını sağlayan öğrencilerimiz, Yaz Okulunda verilecek olan Yazma, Okuma ve Dinleme derslerinden diledikleri dersi/dersleri seçerek kayıt yaptırabileceklerdir. YADYOK Yaz Okulu ile ilgili detaylı bilgi aşağıda verilmiştir:

DERS DÖNEMİ: 14 Haziran – 21 Temmuz 2017

KAYIT TARİHİ: 9 Haziran  2017 saat 10.00 – 11 Haziran 2017 saat 17.00

KABUL KOŞULLARI:
2016-2017 Akademik yılı Program 2 ve Program 3 öğrencileri için Yaz Okulu programına kabul koşulları aşağıda belirtilmiştir:

Devam edilmesi gereken ders oranı

Yıl sonu portfolyo notu ortalaması

PROGRAM 2

%85 (güz + bahar dönemi boyunca)

12 ve üzeri

PROGRAM 3

%85 (güz + bahar dönemi boyunca)

15 ve üzeri

Kabul koşullarını sağlayarak Yaz Okulu’na kayıt yaptırma hakkını elde eden 2016 girişli
Program 2 ve Program 3 öğrencilerimizin listesini görmek için tıklayınız.

DERS PROGRAMI:
Ders gün ve saatleriniz, seçtiğiniz derslere göre şu gün ve saatler arasında olacaktır:
Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe / 9.00-16.30  (Cuma günlerinde ders yapılmayacaktır.)

Reading dersleri 3 gun, toplam 6 blok; Listening dersleri 2 gun, toplam 5 blok; Writing dersleri 3 gun, toplam 7 blok olarak planlanmıştır.

KATKI PAYI (KAYIT ÜCRETİ) VE DERS ÜCRETLERİ:

Katkı Payı (Kayıt ücreti): 130 TL.  (Yaz Okuluna başvuracak TÜM öğrencilerin ödemesi zorunludur.)

Ders Ücretleri (KATKI PAYINA EK OLARAK, öğrencilerin seçtikleri ders/dersler için ödemeleri gereken ücretler):
Yazma Ders Ücreti: 150 TL.
Okuma Ders Ücreti: 130 TL.
Dinleme Ders Ücreti: 120 TL.

* Birden çok derse kaydolan öğrenciler her ders için ayrı ücret öderler, ancak katkı payı (kayıt ücreti) bir kere ödenir.

BAŞVURU VE ÖDEME:

1.ADIM: Yaz Okuluna kayıt olabilmek için ilk olarak başvuru işlemi gerçekleştirilmelidir.

Başvuru işlemi ile ilgili görsel destek almak için tıklayınız.

Başvuru işleminizi gerçekleştirmek için tıklayınız.

2.ADIM: Başvuru işlemi tamamlandıktan sonra ödeme yapılmalıdır.

Yaz Okulu Ödemesi, Garanti Bankası şubelerinden, Garanti Bankası Internet şubesinden veya Garanti Bankası ATM’lerinden “Ödemeler -> Kurum -> Üniversite -> Boğaziçi Üniversitesi” seçilerek YADYOK Yaz Dönemi Katkı Payı VE “YADYOK Yaz Dönemi Ders Ücreti ödeme tipleri ile yapılmalıdır. Kesinlikle herhangi bir hesap numarasına havale ya da EFT işlemi gerçekleştirilmemelidir.

YURT BAŞVURULARI:

Lütfen Yurt başvuruları ile ilgili bilgi edinmek için http://www.yurtlar.boun.edu.tr/ adresindeki Duyurular bölümünü ziyaret ediniz. Soru ve sorunlarınız için Yurtlar Müdürlüğü ile iletişime geçiniz.

DEVAM ZORUNLULUĞU:

Yaz Okulu Programı’na kayıt yaptıran öğrencilerimiz, devamsızlıkları toplam ders saatinin %10’unu aştığı takdirde derslere devam hakkını kaybederler; ancak, BÜYES/ BUEPT’e girme hakları saklıdır.

YAZ OKULU SINAVI:

Yaz Okulu Programı dahilinde deneme amaçlı bir sınav verilecektir. Bu sınavdan alınan not, öğrencilerimizin Yaz Okulu Programı’nı takip eden BÜYES/ BUEPT’e girme hakkını etkilemeyecektir.Sınav tarihi yaz okulunun ilk haftasında ilan edilir.